banner
  • lwb
    Én még mindig nem értem az üzletpolitikájukat. A GP egy budget megoldásnak nagyszerű volt: kevés pénzért sok játékot kapsz. Ezt sikerült mára kiütesíteni a brutális áremelésekkel. Azért havi 10 000 forint az már éves szinten 120 000 forintot jelent egy olyan szolgáltatásra, amit nem biztos, hogy használsz is ilyen értékben. Én évente 3-4 új játékkal játszok kb., kipróbálok többet, de legfeljebb 3-4 olyan van, amiért pénzt adok vagy adnék. Ez kb 30 000 forintos játékoknál 90-120 000 forint. Eléggé necces, hogy megéri-e ezek után nekem a GPU. Fenntartottam még, de minden nap gondolkodok, hogy érdemes-e. A január hónap pl máris kiesett, ebben a hónapban 0 értéket kaptam a 10 000 forintomért. Van még 11 másik hónap. Úgy év közepefelé fogok egy döntést hozni.

És nem azért, mert ez sok pénz, hanem mert felesleges kiadás egy olyan szolgáltatásra, amit igénybe sem veszek.

Téged meg másokat is olvasva látom, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel. Sőt,még én vagyok a türelmes és a "balek". Ki fog akkor maradni? A szürkezónásak, mint a kommenttárs, akikből nyilván nincs akkora bevétele a MS-nak? Mi értelme így a GP-nak?