-
Nem azért, de a day 1 játékokat ők ígérték meg még úgy hány éve is? Amikor Phil Spencer kiált? 2023 felé lehetett. Az, hogy most kezdik el betartani, az ne legyen már ok az áremelésre. Eddig voltak lemaradásban, most hogy végre összeszedik magukat már emelnek is? Igen, tudom hogy a magyar ár ezért lett dupla, mert a múltkor nem emeltek nálunk régiósan. Direkt az amerikai árakat írtam elsőnek, az is elég mellbevágó, az 50%-os emelés, a magyar 100%-osról nem is beszélek inkább.
1. nyilván nem, ettől még nem örülünk az áremelésnek. Hadd ne kelljen már megmagyarázni, hogy miért gáz az, ha valami szolgáltatásnak az árát megduplázzák hirtelen.
2. ja, a promóciók kitartanak. Ideig-óráig. Ezzel csak tologatod a szart magad előtt.
3. erre meg kinek van ideje meg energiája. Akkor inkább torrent vagy megveszem, ami igazán kell, nem?
4. csak ugye a korábbi áron jó volt az ilyen embereknek is. Ezen az áron meg már átgondolja mindenki, hogy van-e értelme. Ezért mondjuk, hogy butaság az emelés, mert amit nyernek a magasabb díjon, azt bukják az elvesztett vásárlókon. Ezért okos az amazon prime árképzése, ahol tényleg 1-2000 forint az előfizetés és aki nem használja, az is elfeledkezik róla, mert piti összeg. Garantálom, hogy sok olyan ember van, aki szinte sose nézi a prime videot, nem szokott amazonon se rendelni és azt se tudja, hogy jár mellé ingyenes twitch előfizetés is, mégis van beragadt prime előfizetése. Ha megemelnék 7-8000-re azt is, akkor rögtön lemondaná mindenki.
Ja, nem az a vita, hogy 11k az most akkor olyan összeg, hogy nem lesz kenyérre, csak ugye ár-érték arány. Én még maradok egyelőre, év végéig biztosan, utána meglátom, mit csinál a MS ezzel, mert ez, amit adtak, ez lófsz. Felhő szerintem használhatatlan, a régi ubisoft játékokat meg köszönöm tíz évvel ezelőtt végigvittem. Van amit 20 évvel ezelőtt.