banner
  • kjozsef056
    Ez egy olyan dolog ha nincs kutyám nem fogok kutyatápot venni...
    Ezzel én nem tudok mit kezdeni. Mióta game pass létezik csak azt tolom. Sokkal de sokkal olcsóbb mint megvenni a játékokat. A játékmegvétellel mire mentem? kb van 4000db játékom aminek a 80%-át soha a büdös életbe nem fogom játszani miközben game passba ami bekerül egyből végigviszem.
    Az hogy ki fog ezért fizetni az engem nem érdekel ,én fogok mivel olcsóbb mint megvenni a játékokat amit ugyanugy kb csak egyszer vinnék végig.
    Nem mellesleg mióta game pass létezik én a köreimben embert nem láttam még aki a game passot rendes áron vette volna. Szóval nekünk ez nem duplázás hanem triplázás lesz ha bezárják majd a sefter kiskapukat. Mert pl most 2027 ig 2800ft-os havidijjon megy a game pass ultimate. De mivel ez a 11K is megéri majd kifizetem.
    Nekem ezt nem kell védeni, ez adja magát rengeteg játékot játszhatok sokkal olcsóbban mintha megvenném.

" A clair obscure se lesz fent örökre, ahogyan a silksong sem" Nem gond mivel egyik sem érdekel :)
    Nem mellesleg a game pass ezért is jó. Itt 100% hogy végigviszem ami érdekel...mivel gyorsan le kell tolni a címeket akármikor kikerülhetnek..
    Utoljára szerkesztette: kjozsef056, 2025.10.03. 09:22:04