banner
  • lwb
    #175683
    ??? Szerinted egy scalper a hardverapróról az ugyanaz, mint egy hivatalos viszonteladó? Ne aggódjak, mert tuti jó cuccot kapok? Wtf? Honnan tudjam pl., hogy a jótállási jegy az valódi? Hogy nem krumplinyomóval nyomta rá a drága a kamubélyeget? Személyes átvételnél sem tudom leellenőrizni azt sem, hogy működik-e a dolog. Vettem vaterán régen én is pl. mobilt, amikor még nem volt blackberry Magyarországon. Kocsiban boltoltuk le. Nem volt gáz, mert nem volt akkora összeg és mert eleve bekalkuláltam, hogy másképp nem tudom megvenni. De így is kockáztattam, simán át is baszhattak volna.
    És akkor abba most bele se megyek, hogy ELVBŐL nem adok pénzt scalpereknek.

    A sony meg meg tudná oldani, ha nagyon akarná. Ki kéne adni egy "ps5 pandemic edition"-t vagy "can't wait edition"-t vagy akármit, azon az áron, ami még elfér nekik és azt kiadni. Akár aranyozott gombokkal vagy akármi, hogy lehessen takarózni vele, hogy ez valami special edition, nem az eredeti, ezért más az ár. Akármit ki lehetne találni, mert igen, értem én, hogy azért nem kapkodnak a sonynál sem, mert leginkább buknak a vason és nem nyernek. Hát ne bukjanak, adják olyan áron, hogy megérje nekik. Én nem sajnálom tőlük a pénzt.

    A scalperektől igen. Előbb dugdosom be egy táncoslány bugyijába azt a 3 kilót, minthogy valami szarházi netes scalpernek adjam. Ez van.