Zozo76#173231
Mindenkeppen jobb lesz. Nyilvan attol fugg hogy a jatek XOX-en siman csak 4K-ban (vagy ahhoz kozel, mivel ahhoz nincs eleg kraft hogy minden nativ 4K-ban menjen) tobb a XO-n futo tarsatol vagy van valami textura pacth is esetleg. Azert az esetek nagy reszeben mindossze nagyobb felbontas es nagyobb frame-rate a jutalom annak aki XOX-en futtatja a jatekot. De ez sem szentiras, pl a State of Decay 2 rosszabbul fut XOX-en, mert 4K-ban (vagy ahhoz kozel, most nem tudom nativan fut-e) kevesebb frame-rate-t tud a gep mint sima XO-n, 1080p-ben vagy 900p-ben (asszem a 900p a realisabb). Atlagosan jobban jarsz igyis-ugyis az XOX-el. Pesze a legobb az lenne ha tudnal valtani a a 4K/1080p kozott, de ez csak nehany jatekban szerepel, es azokban jol be is van love a 4K-is, tehat ott is kellemesen fut, esetleg kevesebb reszletesseggel, de nagyobb felbonttassal. Viszont pl a PUBG-nel pont az a szar hogy az MS beeroltette a 4K-t, nincs eleg frame-rate, aztan nincs opcio sem hogy 1080p-ben menjen, tobb FPS-el. Na annal pl csak veszitesz a FullHD megjelenitovel, mert a 4K felbontas elveszik, de az alacsony FPS szam emiatt ugyanugy marad. Ez nem PC, ha leveszed a felbontast a menuben FullHD-ra (akar 4K megjelenionel is), a gep elvileg akkor is 4K-ban renderel, majd majd leskalazza az alacsonyabb felbontasra es joccakat. Nem probaltam, de elvileg semmit nem nyersz vele ha lejjebb veszed a felbontast. A PS4PRO-nal viszont irja a rendszer hogy lejjebb veve a felbontast (mondjuk 1080p) mar javulhat a frame-rate. Ott sem probaltam, de nem is nagyon erdekelt, 4K/HDR TV-m van, menjen a legnagyobb felbontasban amit csak birnak a gepek (PS4PRO/XOX).