-
Na tegnap megjött. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hihetetlenül jó cucc! Kb fél órát elcsesztem, mire magamra hangoltam, de sokkal kevesebb alatt is megoldható! PUB-al kezdtem és ott ugye egy gomb több funkciót lát el. Így nehéz volt kisakkozni, hogy mi hol legyen! (Így is van ami nem tökéletes.)
Fegyver váltás egér lefelé görgő ami a kontin az Y hosszan. Ezért sajnos nem tudom eltenni, teljesen a fegyvert. De 3 mecset mentünk tegnap nem volt zavaró a hiánya (ebből 2 nyerés volt). Ráadásul ott van mellettem a kontroller, ha nagyon szükséges! Bár ahhoz minden beállítás MAXON van a játékban, így az nem annyira használható!
BF 1 hez viszont már 2 perc volt a beállítás. Appból betöltöttem a globál settingset, majd 3 gombot kellett átállítanom, ami sima agyalás nélkül is ment, mert a számomra megszokottra raktam plusz adtam rá pici sebességet és tökéletes. De ezt menet közben, bár mikor tudod azonnal állítani. Eszement jól kitalálták ezt az egészet!
Ez tényleg úgy müxik ahogy a pc-n... Nem tudom, hogy oldották meg, de ha picit mozdítasz akkor is annyit megy ugyan olyan sebességgel mint, ha nagyot csak messzebb. Ezt eddig egyik átalakító se tudta a xim 4 már egész jól kezelte, de ennyire jól szerintem nem.
Nulla imput lag van, vagy is én nem tapasztaltam semmit így az OLED-el. Tökéletesen megy, semmi szakadás nem volt.
Na akkor egy dolog ami árulkodó! Biztos találkoztatok olyannal PUBG-be akik hintáznak lefelé ernyőzés közben... Na azok nagy valószínűséggel egérbillesek, mivel nem tudod beállítani az optimális süllyedési sebességet, így a hintázással tudsz valamit elérni! :-D
Bár harmadik ugrásnál már felvettem a kontrollert és úgy ereszkedtem, de ezek az apró dolgok nagyon árulkodóak.
És a szokásos, hogy ugrás fordulás és fegyver váltás vagy tárazás ami max egy eliten kivitelezhető, de ott se ilyen sebességgel. Tegnap volt az első nap, hogy nem öltek meg hátulról--- lőttek rám, de viszonozni tudtam azonnal fordulásból.
Szemtől szembe meg nincs mit mondani
Itt valóban meg tudod oldani, hogy ugrasz/sráfolsz és ugyan azon a ponton tartod a célkeresztet. Kontrolleren ezt nem hiszen elengeded a stiket az X miatt (kivéve elitnél....ennyit a csak bill egér csalásról)
A fejlesztők azt nyilatkozták , hogy tűzzel vassal irtani fogják ezeket!
Akkor kérdem én minek tették bele a gyorsulás állíthatóság lehetőségét a játék beállításokba meg lépték állítást?? Ezek mind jótékony dolgok az egérhez és semmit nem jelentenek a kontrollernek...