A képen a falon még a régi tv van! (LE 660S)
Az oleden 2 mm alu keret van körbe! (Csinálok majd képet) És 4-5 mm vastag szinte az egész tv! :-D
Tegnap már nem volt erőm ide írni, mert 3 tv-t kellet falról falra átpakolni!És természetesen a konzolokat is , mert mind más vesa szabványos........
Így csak félkómásan tudtam megnézni az oledet!
AC originsel teszteltem!
Első benyomás, hú bazzzmeg nincs pixel nincs... nincs rece és olyan színek vannak amik nem is léteztek eddig szerintem!
Tényleg túlzás nélkül mondhatom eszméletlen!
A kép mozgását nagyon kell szoknom furcsa az "úszás" a régi full hd "átvillogtatásához képest" Nem tudom jobban leírni a különbséget.
A hang nagyon pöpec Dolby atmos nagyon jól szól, és olyan mintha a kijelző lenne a hangszóró...
Egy dolog viszont engem zavar... A fekete! Én mindent nagyon nagy fényerővel játszok( multiba, hogy lássak mindent) ez viszont leszarja... Maxra raktam mindent viszont a fekete az fekete maradt csak a képet basztam szét vele meg a lakás átalakult egy szoláriummá, de a feket az feket maradt! Tehát ezt nagyon szoknom kell!
Szenvedtem a box hdr beállítással! Nem akarta sehogy se, pipáltam én mindent, de csak felkiáltó jeles maradt pár dolog!
Majd ma reggel kicsit kipihenten átolvastam a használatit és megtaláltam a tv-n mit kell bekapcsolni. (HDMI ULTRA HD Deep colort) Ki lehet ezt osztani minden HDMI re külön külön! Azonnal pipát kapott minden!