banner
  • Harlekin
    "Ez a mondat miatt kár erről vitázni."
    Nem vitázom állást foglalok! Első perctől kezdve ezt teszem. Első perctől kezdve mondom, hogy van 2 lehetőség ami bőségesen elég...

"Sőtt szerintem a felhő is felesleges, minek akarod te felhőbe menteni a játékodat?"
    Mert szükségem lehet rá és, mert tudom, hogy ott valóban biztonságban van!!!
    Ellenben, a te csak véletlen történt komplett penes corupted históriáddal!

"Én nem használom, szeriintem felesleges."
    Ja értem szerinted egy létező használható felesleges, de azért ragaszkodnál egy nemlétezőhöz...
    Azért nem használod , mert nem tudod, mert nincs Goldod ! Miért? (majd a végén)

"Sőtt, a fizetős multi is."
    Ezt külön szedtem annyira érdekes...
    Kezdve azzal, hogy még kicsit sem passzol a szerinted vita témához.
    ( Azt érezni, hogy már mindegy mit csak valamit hozzá tudj szólni)
    Folytatva azzal, hogy nem fizetős multi!
    A Goldér fizetsz aminek a másik X részének egy része a multi!
    Ha a multiért fizetnél, akkor valószínűleg fizetős multi lenne a neve, de ha nem is ez akkor a gold ajánlatokat, Live ajánlatoknak hívnák és még a silveresek is megkapnák ,mindenki aki csak a Liven egyszer is regisztrál.
    És mindenkinek egységesen járna a plusz ár kedvezmény egy akció keretein belül nem csak a Goldosoknak...
    És még simán lehetne folytatni....

De akinek továbbra se világos, hogy nem fizetős multi van az így járt!
    Mert mutass erről kimutatást mennyi részt fizetsz, ha csak a kedvezmények miatt van Goldod és így van mellé csapva a multi...
    Tudod létezik az ingyenes TV adás is nézheted a része lehetsz, viszont ha vágysz kicsit nívósabb szolgáltatásra akkor fizess érte. És még számtalan példa van erre...

És így száz szónak is egy a vége.Ha te multizni akarsz, de nem veszel goldot szimplán sóher vagy!!!és ez igaz az előzőre is!!!