Zozo76#172860
Tegnap este mar annyira szar lett az XBOX ONE X hogy kiirogatta, nem tud menteni. A multkor is jartam mar igy, szartam ra, el is veszett vagy 2 ora jatekido a Watch Dogs 2-ben. Kinlodik a menuben, latszolag lefagy aztan tovabb mukodik, meg ilyenek. Na a lenyeg hogy mondom akkor itt a vege, kuldom garis javitasra. Vegig is mentem a support oldalan, majd irja a vegen hogy valami matrica szeruseget kuld email-ben, azt kell kinyomtatni, es raragasztani a dobozra. Azota eltelt vagy 3 ora de meg nem ert ide az email. :)
Tegnap mar csak azert gyilkoltam a gepet hogy osszehasonlitsam az XBOX ONE X es a PS4PRO verziojat a Battlefield 1-nek. Hat baromira meglepodtem rajta. A TV mindket bemenete ugyanugy van beallitva, tenyleg semmi elteres nincs egyik parameterben sem. Latszolag nincs kulombseg a ket verzio kozott, talan a PS4PRO-n kicsit mintha nagyobb lenne a textura felbontas, de lehet csak beneztem. Azt viszont nem, hogy XBOX ONE X-en alacsonyabb felbontasban fut a jatek! Nem kapott patch-et hogy kihasznalja az X-et vagy mi? :)
Ugyanolyan palyara mentem be mindket verzion (ures szerveren), ugyanoda alltam direkt. Kisebb a felbontas X-en, pixelesebb is a kep. Termeszetesen mindket konzol 4K/HDR beallitason van...