banner
  • darkSectorxxx #171612
    Hát az összes multiplatform játék lesz a konzolra, csak lesz kedvedre való. :)

Jön, TÖK PONT VÉLETLEN egér+bill támogatás....
    És egy nagyon olcsó 4k pc-ről beszélünk (szerintem a MS is ebben gondolkodott) ....akit eddig pc-n is csak a játék érdekelte és szeretne optimalizáltabbakat, szerintem futni fog érte a boltba. Multiplatform címekből még mindig több van mint exclusive-okból bármilyen gépre, vagyis lesz mit játszani, közönsége is lesz.
    Akkora problémát én most így nem látok ebben. :)

Jók az exclusive dolgok, de valljuk be, abban igazság van, hogy a játékosok nagy része mindig a multiplatform címekben van jelen nagyobb számban illetve gyakrabban.
    Ezt nem feltétlen butaság kihasználni, mert azt tuti nem fogja a MS már megoldani, hogy a 20 exclusive játékra válaszoljanak valamit, mert azt nem lehet csak úgy előrántani zsebből pikk-pakk, ebben viszont egyedül lépnek pályára....nincs rivális, a Sony-nak meg az exclusive-ok miatt van azon a téren előnyük, mert abban a ligában nem kell versenyezni....

Szerintem ez lesz, 2 külön utat járnak be, vagyis már 3-at, ha a 3 konzolt nézem, a Nintendo is már régóta megy egy úton, most meg a Sony és Microsoft "vált ketté", ami nem feltétlen egy rossz döntés.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.06. 20:41:38