banner
  • partizan182
    Továbbra sem rólad van szó, nálad várhatóan mindig X marad a fő gaming platform, vagy azért mert itt vannak a tuti excluzívak (Forza) vagy azért mert nem (hisz kinem szarja le, úgyis az AC pörög), attól függ éppen mire kell válaszolni.

Arra reagáltam csak, hogy miért hiszizik a "nép" mindig az XO miatt. Szerintem azért mert ugyanazt tolja mint 10 éve, ugyanazok a címek csak nagyobb szám van mögöttük.

Igen, egy darabig próbálkoztak: Sunset (majdnem vettem gépet emiatt), QB (ami közepes lett de legalább volt benne valami újdonság/ötlet), Recore (félkészen adták ki, most jön elvileg a befejezett verza). Ilyen sokadik Zoo Tycoon meg szuperderivatív Ryse nem hiszem innovációs díjat érdemelne, a többi meg óccó budget cím vagy sokadik folytatás.

Csak hogy érzékeltessem hogy nem a nemzetközi Xbox hater conspiracy group van a nyavajgás mögött: emlékszel amikor anno kijött a God of War Ascension? Önmagában teljesen korrekt cucc volt, AAA quality, top prezentáció, még újdonság is volt benne (multiplayer). Mégis mindenki húzta a száját, hisz kvázi ugyanez az élmény már egyszer a GoW3-ban megvolt. A megoldás hogy God of Souls-t csináltak belőle ami még simán lehet szar, de legalább valami újdonság, újra tapsikol mindenki.