-
Miért hagynák? ha nincs valami akkor az jobb bárkinek is? Nem fog senki elcsöppenni tőle, az első kettőtől sem tették, de volt egy réteg aki megvette, most nyilván nem fogja, mert más szelek fújnak már illetve megjelenés előtt még attól is elveszik a kedvét akit amúgy érdekelne. Meg kell majd nézni megjelenés előtt hogy milyen lesz és aszerint dönteni... ez még messze van addig bármi lehet. De persze most jó kis hiszti, lehet rúgni még egyet az MSen azoknak akik eddig is minden nap megteszik 2013 óta. Azóta amióta az MS próbált sok féle címet hozni, adni, nyomni, de 2013-14-15ben sem kellett annyira hogy itt most kánaán legyen. Ryse is szar volt, Dead Rising is szar volt, Killer is csak addig kellett amíg nem volt stb stb... Attól hogy az MS beletol csilliókat pár fejlesztésbe nem lesz semmi... ez nem azon múlik. Talán ha az új HWt megszereti a nép, mert hát az Sig az is szar volt ugye, lehet igényeket kiszolgálni és koncentrálni másra is. Most a szolgáltatásokban erősek, de abban nagyon. Ea Access, Game Pass, Gold játékok, BW. Játszani trillió játékkal lehet fillérekért, ez egy kiváló JÁTÉKgép most. Konzolok között a legtöbb címet a legkevesebb pézért itt kapod.
Nekem amúgy Wolfi, Fifa, AC adja el. Forza 7 tudom hogy jó lesz, abban semmi meglepő nem lesz, ahogy kiváló volt a Forza 5-6. Horizon 2 is, de ott is volt mindig kifogás, hogy miért nem kell, miért nem kell gép miatta. Horizon 3 a PCs megjelenéssel többekhez eljutott, akik amúgy azért sem vettek volna gépet...
Meglátjuk, nem egy Krekkdownon múlik, mert azon semmi nem múlik, akár van akár nincs. Ahogy a Scalbeound is csak azután kellett millióknak hogy nem lesz, addig ment a fintorgás hogy mi ez... de az sem az a cím. Autós játékokbana az MS a legjobb, de azok sem kellenek annyira amennyire jók és igényesek ezek a címek. Mi kell akkor? egy UC kopy? volt a Gears, az sem kellett annyira már, Halo 5 miatgt is ment a bullshit tornádó ( 4 órás, ronda stb... marhaságokkal és amióta nincs a Bungie egy réteg még mindig odavan hogy más a fejlesztő és semmi nem jó ami 343 ).
Nem tudom mi kellene, valszeg az MS sem. Azt látják hogy a HW fontos, az lesz. Persze most az sem fontos már, és a PS4 Pro sem, mert hát már a PS5 után megy az áhítozás... érthetetlen.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.17. 18:51:11