1. A régi konzolomon minden oké, még úgy is, hogy ugye egyszer full letransferelt róla mindent, de azt visszatöltöttem utána. Minden megy. Akkor is megy, ha letörlöm a saját profilom és csak a kissrácé van fent.
2. Az új konzolra is átkerült minden, igen ám de a free cuccok, amikor innen-onnan szedtünk más régiókból egyik sem megy az új vason. Egy részük trial módban elindul, egy részük el sem indul. Csak azok indulnak el, melyeket a saját accommal pénzért megvettem.
Összességében elégedett vagyok. Mert a kissrác a lényeg, neki menjen minden játék aztán nem érdekel, hogy nekem az ingyen címeim már nem mennek. Mondjuk párat sajnálok, de oda se neki, így is van tengernyi játékom.
Ahol viszont a MS már megint qrvára lábon lőtte magát az pontosan ez a transfer baromság. Mert eltávolítja a régiről és ráteszi az újra úgy, hogy a hordozóról és a régi konzolról is leveszi. Igen ám, de mi ennek az értelme, amikor úgysem mennek ezek a szerzett cuccok, mert konzolhoz vannak kötve és nem acchoz? Így csak felesleges időhúzást csinál az MS a migrálni vágyó usernek.
Amúgy egész jópofa ez az új konzol. Fele annyira zajos, mint a régi konzolom és dermesztő a 120GB helyett most 500GB-al gazdálkodni, meg fura a tudat is, hogy még 3 év garom van a vasra :-)
Egyébként a PS2 esetében ugyan ezt csináltam... a régit eladtam és a gen végén vettem egy újat. Szóval, abból is van egy lezsírozott perfekt darabom, meg most az X360-ból is :-D Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.10.28. 22:41:55