senki nem lenne éhes, de attól még kenyeret sütni nem lopás. elég egyszerű a képlet szerintem, csak annyit kértem, hogy ne állítsunk valótlanságokat.
a kis függetlenekért se vagyok felelős, mégis azt mondtam, hogy azt azért illik támogatni. most hogy ez mennyire könnyű, azon ne bukjunk ki, beszélni a legkönnyebb. (ahogy Gergő is beszél, aztán meg kikacsint, ha már annyira kilógna a lóláb, hogy nem lehet véka alá rejteni.)
(Carmack és Romero vagy mondhatnám Notch-ot is annyiban jobb, ha ferrarira költ, hogy ott legalább tényleg ők dolgoztak érte. az EA-s programozó viszont nem fog több bért kapni, ha mondjuk 50%-kal megnőnek az eladások, csak a befektetők tőkéje nő. de amúgy nem is játékokra gondoltam én leginkább, azokért én is mindig fizetek, inkább a film, zene, sorozat téma az, ahol számomra teljesen érthetetlen, amikor átlagemberek kardoskodnak a bőven dollármilliókat zsebrevágó zenészek, színészek, kiadók anyagi kompenzációjáért. miközben a hangmérnök meg akármilyen király volt, egy cent pluszbevételt se kap a film bevételei után.)
amúgy annyit akartam csak mondani, hogy komplexebb a téma annál, amit a videó sugall.