banner
  • Amiga
    Hétvégén próbálgattam a GoW4 multit (a kampányt még mindig blokkolja, hogy az előző részekhez nem jutottam hozzá és sorrendben akarom).

Csak a core/TDM-et jászom. Ebben ugye két ötfős csapat verseng. Ha megölnek, respawnolsz pár mp után, összesen 20 élet van, ezt kel a csapatnak beosztania, vagyis elég sok múlik egy-egy emberen.

Alapból ugye van egy pisztolyunk, egy shotgun, egy assault rifle és egy smoke gránát, a pályákon elszórva pedig más fegyvereket is találhatunk (csúnya fejeseket oszthatunk pl. egy mesterlövészpuskával). Eltartott egy darabig, míg rájöttem, hogy Y-nal lehet a nálunk levő fegyvereket is valamelyest variálni, nekem a Hammerfist nagyon bejön, mert ugyan pumpálni kell a ravaszt lövöldözés közben, de legalább nem húz el a fegyver csöve.
    A karakterekbe elég sok lőszert kell pumpálni ahhoz, hogy kifeküdjenek. Tetszett, hogy ha a földre kerülök, még akkor is van esély visszajönni, így egy-egy csapattárs megsérülésekor zárótűzzel még meg lehet menteni a helyzetet.

A csata végén kapunk XP-t a szintlépéshez és pár creditet, amikből ládákat nyitogathatunk (ez elég lassú folyamat). Most értem el a 10. szintet és kaptam 500 cr-t.

Jó ez a core/TDM, de nagyon sok múlik a csapaton, illetve itt egyetlen kirívóan gyengén teljesítő csapattárs is tönkre tud tenni mindent - az alacsony össz-életszám miatt még jobban is, mint a hasonló játékokban.