banner
  • darkSectorxxx #167854
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kellemetlen hogy ennyi idő után kb 27.-re is el kell magyarázni ezt...:D

Na szóval:

1, a büntetést nem erre kaptam, nem tudjátok sokan miért lett az ami lett, ha kell van egy moderátor aki elmagyarázhatja, csak szólj és én összehozlak vele, megbeszélitek. :)

2. Ez fórum, nem chat, a chat az nem fórum.
    Az irási mennyiségre nincsen napi limit, ha szabályellenes lenen vagy nemkívánatos, akkor tiltanák vagy szabályoznák.
    Reklámozni tilos.
    Valamint a chat ebből áll: páran unatkoznak, kommentelnek szakértésről, meg fingokról, és erre válaszolok, a 90%-a ez, de ehhez minimum 2 ember kell.
    Az nem elég hogy valaki leírja számtalanszor, hogy őt nem érdekli amit mondok, attól még ő is chat-el, ha valakit nem érdekel, mint engem jónéhány dolog, akkor kihagyom, volt hogy 3-400 komment is volt így egyhuzamban.
    Ha új hsz-t kezdek az az esetek nagy százalékában azért van mert jórészt nem gépről irok, mobil sg meg mit ad isten nem enged javítani....namármost, ha pedig telefonról vagyok, elég sűrűn adodnak olyan gondok, hogy a telo akaratom ellenére belassul, és adódhat olyan hogy rányomok valamire de mikor észheztérne már éppen egy másik gomb vagy funkció kerül az adott terület alá, ahol érzékeli utólag a kicsike ujjacskámat, kellemetlen tudom, de próbálok ellene tenni, hogy odafigyelek jobban.

Illetbve mikor 3-4-en írnak, és válaszolok, valamiért nekem szimpibb ha mindenkinek külön írok, megtisztelem a válasszal, és ne egy máshoz szánt kommentből mazsolázza ki, hogy mi szól neki, és mi a szomszédnak, ennyire azért nem drága a tinta meg a papír. :)

"Tényleg vedd már ezt észre nem azért szólnak rád többen napi szinten,mert nincs jobb dolguk!!!!"
    Pedig legtöbb élvezi.
    Ezt abból lehet tudni, hogy sokan akkor írnak, akkor pont akkor hajllandók megtisztelni az odafigyelésükkel,, mikor valakivel beszélek, és rá kell kontrázni, ha normális dolgokat kérdezek, akkor furamód basznak segíteni, csak mikor utólag nem tudom, akkor azért van idő beszólni, hát hogy "bazze még ezt sem tudtad?".
    Nincs ezzel baj, csak akkor tömörülni sem kell mikor mással beszélek. Persze naív dolog tőlem azt hinni, hogy bárkit érdekel ez a komment is, ilyenkor senkit nem izgat. :D

3. A moderátorok törölték volna ezt is.
    Pont hogy az volt a kitétel, hogy ha valaki beszól, hagyjam a fenébe, vagy ha beszólnak és idegsít, ne irjak személyeskedő hsz-kat, illetve jelentsem és majd ők elintézik.

Na azóta nem ragadtatom el magam, ellenben nem is jelentek senkit, hacsak nem lesz annyira gáz.
    De ha a szabályzat bármely pontját megsértem, állok elébe, én magam jelentem fel saját magam ha kell nem gond. De ismerem a szabályzatot, és be is tartom.

4. Én soha nem szakértek, nem fingal érvelek.
    Vannak olyan dolgok, amik nem egyértelműek, mint a 2x2, ami nem 5 ugye hanem 4.
    Ha nekem van egy véleményem, az nem szar attól még hogy másnak, vagy másoknak más, annyi hogy max én mondom ki nyersen amit gondolok is, más meg nem.
    Tudom hogy sok akaratos ember van a fórumon, akik tökmindegy milyen téma van, szeretnek műveltebbnek tűnni, de ez hogy kommentelnek valamit, akár sértőt, nem jelenti azt hogy ez igaz is.
    Mindenkinek van véleménye, az igaz hogy senki sem kíváncsi a máséra, de érdemes tiszteletben tartani, ha meg olyan van amit nem tudok és utána nem sértő hsz-al érvelnek, hanem kijavítanak elnézést is szoktam kérni.
    De sokkal egyszerűbb megjegyezni 2 szót, hogy fing meg szakértés, ezt benyögni, és akkor az adott személy egyből középpontba kerül, és aki vele szimpi az amit írtam is jön kommentárnak.
    Még olyanok is, akiket lehet nem is látsz 1 évig a topikban ilyen is volt. :D

És most sokszor olyan vitákról beszélünk, ami abból adódik, hogy én mondok egy dolgot, szóba kerül egy adott játék, és azonnal védeni próbálja valaki, kiforgatva a hsz-mat, és azt tükrözve, hogy lenézem az adott terméket.
    És utána hiába mondom hogy nem, elkezdődik a bevédés, foggal körömmel.

Ezeket soha nem értettem mit kell védeni a játékokat. Pláne ha nem is irányúl feléjük támadás. Vagy ha megemlítek egy negatív dolgot, akkor meg az a baj, hogy én mindjárt az apróságokon fennakadok és nem tudom élvezni a játékokat, holott ez csak egy része a dolognak, a jó dolgokat sokszor nem mondom, mert más előttem már elmondja.
    Vén fazs lettem, én már nem azt nézem egy játékban hogy mi a jó, hanem a hibáit keresem, hogy mennyi van, elég ahoz hogy otthagyjam, vagy van olyan elhanyagolható, hogy elnézzek felettük és játszak. :)

De mindenhez 2 ember kell ez a lényeg.
    Ilyen a mi szerelmünk is, ha nem lennék hiányoznék neked, nem lenne aki foglalkozna veled. :D
    Nem lenne ember akit taníthatnál a bölcsességeidre. :D