banner
  • darkSectorxxx #167386
    Persze itthon is lehet, volt is már 5-6 munkahelyem, mármint ennyi bejelentett hivatalos. Környékünkön most kb 1-2 éve elég nagy pangás van, szakács, varrónő. Ilyen állások vannak, amikhez papír nincs.

Azóta mennyi német szót?
    A munkahelyemen pl sok van hogy jönnek külföldi vendégek, de nem annyi hogy ezt tudnám érdemben használni. Amúgy meg otthon 22-ea csapda ez a munka egyelőre nélkülözhetetlen, a rendszerer nyelv tanuláshoz, meg akár órákra járni, egész egyszerűen nincs erőm, ebben télleg gyenge jellem vagyok.

Mikor napi 6-8 órát nyírok füvet, akkor beesve otthon 18:00 környékén eszek, és utána örülök ha megnézek 2-3 műsort a tv-ben, meg éppen ha olyan van játszok, de azt is tv-zés közben sokszor.

A hétvégén, meg pl sokszor MELÓ UTÁN is mennem kell a szőlőhegyre öregapámnak segíteni. Hétvége meg maszek. Vagy jó ha akad kisebb festési munka bevállalom, ha a tulajnak sem gond hogy adott időkbe tudok menni.

Csak jelzem, hogy a gémer életemet úgy szoktam alakítani, hogy a rendes fizu mellett honna kaparok össze lóvét. Ezért van hogy egyes hónapokba 2 játék sem gond, utána meg sok egy 3000-es akciós árú tartalom. Most is előre terveztem télen, a játékmegjelenéseknél, hogy na, mit vegyek, mikor.

Még Uncsi lesz és utána szerintem a Gears 4 lesz októberben. Legalábbis a jelen állás szerint.

Nyáron úgyis strandolás, arra is kell lóvé.

Ja és egy gyenge pontom van, a keresztfiam.
    Ott ha azon múlik, nincs lehetetlen, ha erőmből kifér, akkor bármit, csak örüljön.

Igazából 1 nagy összeg volt amit kifizettem az elmúlt években az a biciklim volt. 160k. De az nekem nagyon fontos volt. Meg a Bútorom, 85.

Konzolok meg annyiból fontosak, hogy ugye szórakozás. De mondjuk kezd egyre durvább lenni hogy igazából érdekel évi 4 játék. Tavaly belefutottam sok zsákutcába, de idék szigorú szelektálás folyik. :D