Akkor talán már ma kellene tenni azért,hogy ne három hónap múlva legyen 8k-d erre!!!!
Állandóan hangoztatod,hogy soha semmire nincs pénzed,de még egyszer se hallottam azt,hogy mész máshova dolgozni,próba napra állásinterjúra...!!
Anyósomék 42 évesen számoltak fel itthon mindent és mentek ki Angliába...Ez 12 éve volt azóta mindenük meg van igaz jó sok munkával!!!
Nekem a szakmám felszolgáló!!!!És talán 1 évet dolgoztam benne.Most jelenleg egy orvos elektronikai cégnél dolgozok!!!Miért,mert éreztem magamban 41 évesen annyit,hogy képes vagyok fejlődni tanulni,megbirkózni a feladattal és 2 év alatt 2x léptettek elő,miért mert minden oktatáson ott vagyok még azon is ami nem kötelező,Soha semmi rám bízott feladatra nem mondok nemet(max úgy alakítom,hogy még se nekem keljen csinálni )!!!
Ha a töredékét szánnád a munkakeresésre az életed jobbá tételére,mint amit itt a fórumon az értetlenkedésre akkor sanszos,hogy legalább Uthane mellé beférnél banki vez. ig. helyettesnek!!!
Viccet félre téve
Tegyél az ellen,ha valami nem jó!Ne azon agyalj,hogy nyakig ér a szar és reménykedsz,hogy nem kezd el hullámozni!!!Mert az bizony hullámozni fog,de ha netán még se akkor az biztos,hogy nem fog magától apadni!!!!