Ha valaki sírhatna akkor én sírhatnék,mert nekem közelít a nullához azok a játékok száma amik a goldba be kerülnek és használhatnám,nem az hogy érdekel hanem HASZNÁLHATNÁM!!!!Mivel mind az x1 esek mind a 360 asakat már szarrá játszottam mielőtt ide be kerülnek!!!!!!!!!!
Te meg elő hozakodsz most azzal hirtelen hogy véletlen beraktak egy 2 éves AAA címet...Eddig azt sérelmezted hogy nem használhatod ingyen...
Tipikus...
Ha érdekel akkor drága,ha nem drága akkor szar,ha nem szar akkor rövid,ha nem rövid,akkor nehéz,ha nem nehéz akkor gyerek játék,ha nem gyerek játék akkor kevés,ha nem kevés akkor lassú,ha nem lassú akkor szaggat,ha nem szaggat akkor törik,ha nem törik akkor fakó,ha nem fakó akkor fos a hang,ha nem fos a hang akkor nulla a fizika,ha nem nulla a fizika akóóó miezmá,ha nem ha akkor ha...ha...ha...ha...ha... és persze az elmaradhatatlan köcsög az MS és mindenki más hülye aki ezeket használja!!!
Ez a mai elkorcsosult gamer társadalom ismérve.És ez igaz a PC-sekre is pont úgy mint a konzolosokra...15 éve örültünk,ha gép volt amin játszani lehetett nem az,hogy válogassunk meg fikázzunk!!!