banner
  • Harlekin
    Mivel erről csak az tud aki használja is,miből gondolod hogy más fél szavakból megérti vagy értelmezi.Mint ahogy totti is asszociált a szokványos 360 as régiós baszakodásra ami mindenkit érintett éveken keresztül!!!

És mivel nem csak viperes baszakodás(amit ezek szerint szintén rosszul tudsz)csak te ezt az egyet ismered!!Volt/van holas is meg Tunnelbear meg feltöltő kódos meg stb így még mindig az van,hogy nem elég az,hogy te mit gondolsz!!!!

Amúgy valami változás történt!!
    De bebasztál ide 1 fél mondatot amire én rákérdeztem csak arra nem válaszoltál!!!!
    Mivel jelenleg a kártyákat nem lehet társítani már külföldi store felületre.Viszont tegnap simán működött a viper régiós baszakodás a saját profilomon a már meglévő angol reghez,hogy leszedjem a 360 as régiózáras gold játékot.

Sőt hétvégén még mindig tudtam vásárolni vpn el a MÁR meglévő profillal a régebben hozzá társított kártyával...

Ennyi...Tehát kész konkrét dolgot írj.Mert feltevést írsz akkor ez történik,hogy másokat félre vezetsz és esetleg kioktatnak...