banner
  • Kongy
    Na lepörgött a TR credits. Hát összességében nem volt rossz, egynek elment, túl sokat vártam én ettől valóban. Igazából azt veszem észre, hogy kezdenek már idegesíteni ezek a videójáték klisék, mint pl

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Főgonosszal legalább 3-szor meg kell küzdeni, mert túléli a repülő lezuhanását, meg 20 gránát felrobbanását, stb. Uncharted-an is unalmas volt már, itt is az. Amikor megyünk egy terembe, telis tele van robbanó hordókkal, a hülye is tudja már, hogy csata lesz. Na meg ezek a hullámokban támadó ellenfelek. U-NAL-MAS.

Egy kis időre a faszom kilett az összes ilyen fedezékes lövöldével, talán a remasterelt Uncharted trilógia miatt, kicsit most sok volt már. Na meg kétszer végigvittem az előző TR-t, szóval az is élénken élt bennem. Úgyhogy most egy ideig offolom az ilyen jellegű játékokat, mert felbasznak a kliséhegyek, amiket sorra felvonultatnak, és a monoton hullámokban támadó ellenfelek. Inkább megyek majd Battlefront-ozni, meg Hearthstone-ozni... Lehet, hogy kb 10 év géming után kezdek kiégni? Nem tartott sokáig. Pedig 7 évvel ezelőtt kb állva tapsoltam a TR: Underworld után, pedig lényegében ugyanaz volt, mint a Legend, de mégis változatos volt, nem egy helyszínen játszódott, hanem egyszer dzsungel, egyszer meg tundra.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.11.15. 22:07:33