-
Joe csak mondja de nem ismeri a játékot, nem tud játszani, egyáltalán nem ért az egész Halo-hoz, még ha amiatt is vett anno boxot. Egész egyszerűen ez látszik a korábbi kritikáiról is, (tessék megnézni Halo 4-es videóját is) meg a videóiról, gameplay anyagáról. De szeretik mert ilyen a stílusa amilyen.
Letolta 4 óra 45 perc alatt a Halo 5-öt coopban, normálon, ami kb majdnem fele időnek számít a szólózáshoz képest. (full kezdő ismerős normálon letolta 7 óra alatt például. De egyedül) Tény, rövidebb lett, ezzel nem lehet mit csinálni. 6 pontot ad egy olyan játékra, aminél max a technikai részletekbe lehet belekötni mert ott van baj, ahogy azt Moby is leírta anno. (bár ez engem nem érdekelt. Na nem Moby véleménye, hanem a tech hibák)
"Req pontok pofátlan lehúzások."
Miért is? Kb 200k req pontot költöttem eddig a játékban csak úgy hogy játszotatm., aminek gyakorlati haszna warzone-ban van. Hja hogy neki nem tetszik? így járt, nem tudom sajnálni érte. Halo szerves része a multi már évek óta, sőt...
Hiányzik az osztott képernyő? Haladjunk már a korral kérem szépen, Halo 2-nél használtam utoljára split screent.
"Kiherélt multi?" WTF? Miért van kiherélve. Alap playlistek megvannak, a legnagyobb pro-k akik Halo 1 óta játszák, személyesen Twitch-en meg live-on magyarázták nekünk, hogy a legjobb Halo multit kaptuk az 5. részben a dedikált szerverekkel, a thruster pakk bevezetésével, a finomított mozgásokkal, mindennel együtt.
Folyamatos frissítések, INGYEN DLC-k ( mai világban ez nagy szó), playlist update, mindezek mellett bővítik az univerzumot.
6 pont? Ugyanmár. Eddig sem adtam Joe véleményére, de ezek után még ennyire sem fogok.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2015.11.02. 20:43:50