banner
  • Macccy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Digital Foundry KONZOL TECHNÓ azoknak, akik hozzám hasonlóan érdeklődnek az ilyesmi iránt és ezeket eddig nem tudták:

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-vs-texture-filtering-on-console

Elkezdtem olvasni éjjel fél háromkor és mire befejeztem éjjel kettő lett! ... Great Scott!!!

Na de kurvára érdekes a cikk szerintem, tetszik ahogy megpróbálták PC-n szimulálni a dolgokat - bár nem adta ki. Két dolog azonban ezeknél is jobban tetszett: az egyik, ahogy elmagyarázza a "Garlic" és "Onion" memória buszokkal hogyan használja közösen a CPU és GPU a közös memóriát ... a másik pedig maga a rejtély, hogy a puszta rideg matek ellenére miként tud ennyire kompetitív maradni az XBONE a PS4 mellett, gyakorlatban legalább olyan jó textúra szűréssel, sőt néha azonos felbontás mellett is!
    (anti-vérPisti disclaimer: ez most NEM a fléém, amúgy se szoktam, nem azért vettem boxot, hogy érezzek valami nem létező underdog büszkeséget, sem nem azért, mert félreolvastam volna a nyilvánvaló számokat és most esetleg savanyú a szőlő, végül úgyis csak a játék számít ...)