banner
  • Totti5
    Elértem a legjobb az eredményemet az F1 15-ben. Egy jó taktikával megszerzett 4. hely. 20 óra játék után. 5.5 pont.

Annyira kíváncsi lennék hogy akik osztják, hogy tolnak le egy 25%os futamot. Nem kell több, az is elég nehéz. Legenden. Hogy nyerik halálra magukat, hogy lökik ki őket az AIk stb... ( akárhányszor összementem az AIval és visszanéztem az a szerencsétlen semmi rosszat nem csinált, én húztam rá, én tereltem le ). El nem tudom képzelni, hogy mi aza "lökdös" az AI folyamatosan. A legnagyobb kamikaze akcióimnál is ha tudja félrerántja a kormányt amikor látja hogy ebből kontakt lesz. Annyira jól megvan írva... ha közel vagyok mögötte, akkor más ívet választ és nekiáll védekezni. Ha előzöm és kicsit lecsúszok, csak arra koncentrál hogy jobban gyorsítson ki és támadjon vissza. Annyira élethű a viselkedése, hogy teljesen érthetetlen hogy valakinek ez a rossz AI definíciója.

Kenterbe, szarrá, oda vissza veri az Project Cars AIt, és ez túlmutat a Raceroom AIn is, változatos viselkedésben és helyzetfelismerésekben. Assetto AIt meg sem említem, az horror kategória.