Szerintem baromság, ettől hogy nekem baromság, még nem lesz semmi, nem történik semmi, csak kijelentettem hogy szerintem szart sem jelent.
Persze sokan rá vannak izgulva még arra is ha 1 másodpercre bevillan lara arca egy videóban, csak mondom hogy szerintem baromság, mármint mindegy hogy sziklák esnek, vagy egy ló vágtata a mezőn mert köszönő viszonyban nem lesz a játékkal, vagyis tőlem mint mondtam egy mosópor reklám is lehetne a végén a szokásos logokkal.
Ott volt pl a Dead Island 2 videó vagy melyikben mikor a fazsi fut a tengerparton, és asszem visszafelé van a videó lejátszva, na az is egy semmi, semmit nem jelent a játékkal kapcsolatban, csak egy cgi film.
A legszebb mikor rts meg rpg-knél bejátszanak odabaszós cgi-ket azt utána a játékban kis hangyákat látsz a képernyőn. Illúzióromboló részemről.
Dehát a népnek ez a jó az még ha tudja is hogy meg van vezetve , akar hinni a csodákban.
Meg ájuldozni a filmeken.
Én , biztos a korom miatt, már telibeszarom ezeket, sőtt meg sem nézem ha tudom hogy cgi vagy ilyen mézesmadzag.
Feleslegesen pazarlom rá a drága időmet.