banner
  • Macccy
    Nemmondom, biztosan gecijó lesz ha 27-35-40 fps helyett simul valamennyit a pacing ... DE ... hátmennyire kurvajó már ez a gáma így is! Láttam a foundry tesztjében, hogy persze az 1080p a távolban élesebb ojjektumokat hozna, hogy a magasabb framerate mellett fix 30 frame jobb pacinget adna, de ANNYIRA el tudok merülni ebben a játékban és annyira elképesztően szép így is, hogy folyamatosan megdöbbenek.

pl. ott van, hogy ez asszem High textúra beállítás PC viszonylatban, ennél az ultra szebb ... de hova még!??? Így is tegnap este állok Velen -ben a hídnál, ahol nem engednek át pass nélkül és nézegetem, hogy a csicska útszéli royal gárdista páncélján mekkora brutál felbontású acél lemez és rozsda textúra van, hogy Geralt temerian nadrágján a steppelés öltéseit egyenként meg lehet számolni PEDIG SOHA nem látod, ha nem kezded el direkt behúzatni a kamerát a főhős és valami tárgy közé!

És amúgy igen, nekem is csak gyarapodnak a küldetések, pedig alig mászkálok. Lassan nem a lóra, hanem Geralt fejére kell szemellenző, hogy ne lássak felkiáltójeleket :D :D :D