banner
  • darkSectorxxx #159501
    Az igazság az hogy én elsőre észreveszem, mert mások vagyunk, nekem minden játékban a karakter a fontos vagy eszköz amit irányítok, és annak minősége, mivel azt látom non-stop.

A fejlesztők ebből látják mi a gond, és sok gond, általad fogalmazva szarrágásból könnyen elkészítenek javításokat, mint egy alfa teszt amin a játékosok visszajelzését nézik, (több szem többet lát).

Az hogy belekerül néhány idióta komment , vagy ökörség azt nem lehet kikerülni, mert vannak emberek akik túlspirázzák.
    Meg vannak bizonyos tények, magától érthetődő dolgok, azt mondjuk nem vetem fel hibának hogy miért vannak benne nem létező ürlények....mert fantasy játék, belefér.

Irányítás, kamera, ami noname játékoknál évek óta alap kiszerelés, nehogy egy ekkora csapatnak, na azokat nem árt megemlíteni.

Akiket zavarnak a hibák megemlítése, csak haladjon tovább, nem kell minden kritikát mindenkinek elolvasni, akik meg irkálnak senkinek nem ártanak ezzel.

Mondjuk az más tészta hogy szeretek elmélkedni, de nem hittem volna hogy a másik helyen 150 hsz lesz rövid időn bellül.
    Én megemlítettem a magamét, utána max arra válaszok ami nekem szól jobbára.
    Mind1 majd lecseng ez is.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.20. 17:39:26