Játék fasza, de 5kor keltem hulla vagyok, a szöveget sem látom rendesen:) Szerencsére hosszú hétvége lesz! Nagyon szép, bár amit éreztem, túl sok a sárga-barna napfelkeltekor, de utána jó, a naplemente megint. Részletek nagyon aprólékosak, a képminőség hibátlan ( dinamikus felbontás ide vagy oda ). Felületek, textúrák nagyon szépek, effektek szintén. Karakterek, animációk nincsenek elspórolva. Frémmel van valami, azt peccselhetnék, de ezzel együtt tudok élni.
Egy piros pont a Konzolok Szervizének. Előrendeltem márciusban, múlt pénteken hívtak hogy ma mehetek érte. Jófej volt az eladó, öröm volt átvenni, a bolt meg nagyon igényes. ( először voltam ott )
Console Corner viszont amit művelt... tegnap du 5 órakor röffentett egy mailt 20 embernek ( közte én is ) h nem lesz Collector bla,bla,bla. Felháborító h megjelenés előtti késő délután jutottak el oda hogy informálják az embereket, és csak egy emailban... ha nincs hát nincs ( mondjuk ugyan akkor rendeltem elő ott is ), nincs azzal semmi gond, de az oldalon folyamatosan ELŐRENDELHETŐ státusz volt ( minden más lapon amint elfogyott levették a lehetőséget is! ). Ha meg nincs és nyilván tudták már gamarabb is akkor vehették volna a fáradtságot hogy csörögnek 2-3 nappal előtte. Akár szombaton is, senki nem tiltja, hisz akkor is nyitva vannak s akkor ez a 20 ember talán dönthet arról időben hogy mitévő legyen.