-
"Nincs gépem de játszottam játékokkal."'
A labdázás is ezek közé tartozik!Tehát akkor konkrétan a válaszoddal megerősítetted a feltevésemet!
"Ja és akkor te már megmondod ki melyik topikba írhat?"Ha Te ezt így látod akkor igen max nincs hatása!
Nem azt mondtam,hogy NE írj azt KÉRTEM burkoltan,hogy olyanhoz írja amihez van közöd,amihez értesz,vagy valami teljesen más dologról amivel nem húzod ki a gyufát legalább itt!De ez a baj,hogy képtelen vagy ezt megérteni!
"Azé vannak határok haver.
Na ez több sebből vérzik. Te prezentálod,hogy nem léteznek határok.Vegyük csak az értetlenkedésed na az totálisan határtalan.(HAVER!?)Én nekde??Max 1 nicknév vagyok számodra pontosan úgy mint Te nekem.Akkor leszünk haverok,ha legalább 1x az életbe részegen összeborulva azt beszélgetjük,hogy a nicknév választásod az Téged kötelez e valamire!
"Max levegőnek nézel és nem válaszolsz"
Tudod az a baj,hogy ezt teszem vagy is tenném,csak van az a hülye szokásom,hogy ha a levegőbe fingszag terjeng ami amúgy sajnos néha a levegő része.Engem rohadtul zavar mást is nyilván,de Én az vagyok aki szóvá is teszi,hogy talán nem kéne ide fingani...
"de nem mondod meg senkinek hová írjon."
Aha tehát Én nem mondhatom meg neked,hogy ide NE írj,de te megmondhatod nekem,hogy Én ezt ide nem írhatom le!Hááááát perszeeeee
JA ÉS DARK IDE NEM ÍRHATSZ TÖBBET!uppssz MÉGIS megtettem!
Más!
Na megyek BF-ezni tovább, tudom eddig messze kerültem a BF multit,de tegnap valahogy jó volt 6 an menni és elég nyugodt is voltam ahhoz hogy a negatív statok ne kergessenek stroke közeli állapotba.Mert így sokan hangulatra tényleg nagyon jó a bf multi és jönnek felszínre a régi szép emlékek..