-
1 dologra válaszolj!
Van vagy volt xbox 1-ed?Végig toltál legalább 1 xbox 1 játékot?Tudom,hogy NEM TUTIRA NEM!!!!
Akkor miért érzel késztetést,hogy napi szinten értelmetlenül ezekhez a dolgokhoz pozitív vagy még rosszabb negatív dolgot hozzá fűz!
Erre adj egy értelmes választ!
"Írtam 500x azt is hogy te itt ezt látod, a ps4-be ha ott irok valamit ami nem tetszik ugyanúgy megkapom, a pc-s társaságban ugyanúgy,"
Tehát, mindenkinek mindenhol tele a töke a baromságaiddal!Akkor ez így már neked jó!?Vagy szerinted akkor mindenkivel van gond és nem veled?!
te ha tudnál mindent, tudnád hogy minden platformon ha szóba kerül ugyanúgy elmondom azt ami pozitív és tetszik.
Csak az a baj hogy mindegyikről a negatív dolgokat a saját helyén, a pozitív dolgokat meg jobbára más helyen."
Mit akarsz itt elmondani pozitívat az x1 ről,hiszen SEMMIT nem tudsz róla!Folyamatosan bizonyítod,hogy semmit azt se tudtad,hogy osztható az EA acces.És közölted azt is hogy olvasni se olvasod a dolgokat,és ez be is bizonyosodott,tehát ténylegesen semmit nem tudsz róla!
Tehát neked itt semmit nem KELL megosztani se negatívat se pozitívat inkább csak olvas,mert az legalább célra vezet tudást szerzel.
És persze mivel Te soha nem hozol ide semmi ps4 dolgot ez is csak a véletlen műve,hogy ezt hoztad példának takarózni bizonygatni a dolgaidat!
"És azt írta csak szövegelnek , nem játszanak, hát erre írtam hogy baromság.
Azért mert van 1-2 ilyen játék mint az Order a BB vagy Uncharted, és leírják vagy kitesznek 1-2 videót milyen pofásd az nem jelenti azt hogy azok nem játszanak annyit."
Valószínűleg mindenki aki x1 es nagyon kíváncsi mind a 3 játékra és biztosra veszem,hogy itt az x1 topikva!
Hát nem...Mert ha kíváncsi átmegy ps4 topikba és ott beszél erről vagy néz YT videót!