banner
  • darkSectorxxx #158668
    Ja már rólam van szó, értem én még ott vagyok hogy te azt írtad:

"A másik társaság nem játszik hanem csak forum"

nem tudtam hogy csak rólam beszélsz.

Igen te rólam beszélsz, csak nem figyelsz soh, nem írom le sokszor ez igaz, csak minden 2. nap hogy te lapátos vagy én meg az utcáról egy srác, én nem kék meg piros vagyok, meg zöld hamár a pc-t is bejelöljük.
    Hanem piros-kék-zöld.
    Minden platformon megvan a kedvenc és amit utálok, mindenhol ott vagyok, csak mert x1-em nincs az 5 jelen lévő platformból nem vagyok degenerált.
    Csak előítéletes vagy ennyi.

De írtam már, hogy ahogy te játszol írkálás közben, ahogy Totti jelen van mindenhol ahol én is és ő is játszik tudtommal, énis játszok csak valszeg nem 500 játékkal mint te, hanem 5-el de azokkal gyakrabban.
    Észrevetted hogy ráfeküdtem nemrég a Resi-re és 10 teljes napig tóltam egyfolytában?
    Akkor kevesebbet írtam?

SEMMI ÖSSZEFÜGGÉS NINCS A MOSTANI KIJELENTÉSEDBEN.

Írtam 500x azt is hogy te itt ezt látod, a ps4-be ha ott irok valamit ami nem tetszik ugyanúgy megkapom, a pc-s társaságban ugyanúgy, te ha tudnál mindent, tudnád hogy minden platformon ha szóba kerül ugyanúgy elmondom azt ami pozitív és tetszik.
    Csak az a baj hogy mindegyikről a negatív dolgokat a saját helyén, a pozitív dolgokat meg jobbára más helyen.

Mert szerintem az égvilágon senkit nem érdekel ha valami jó, engem a hibák érdekelnek.

Szóval nincsen piros meg kék meg zöld, vagyis ha vannak én nem vagyok tag sehol.