banner
  • Harlekin
    Tegnap végeztem AC unityvel!

Kezdem azzal,hogy ez még mindig 1 rohadt jó játék küldetések side missek gyűjtögetések tengere.Rengeteg időt el lehet benne tölteni tartalmasan.
    KB 35 óránál tartottam és akkor végeztem a 3. szekvenciával a fő küldetésben,de a mellék küldetések több mint fele kész volt plusz a co-op!Ez által annyi pénzem lett,hogy nem tudtam már mire költeni,csak legend cuccom volt!

És itt jön a fekete leves,mert így képtelenség meghalni harc közben."Unalom" volt tovább vinni a storyt minden küldetés ez után rohanás szúrás,mert értelmetlen lett a lopakodás.Ha nagyon sokan lettek és nem volt kedvem velük szarakodni,dobtam füstöt és 2 vágás után a brutok is estek össze,nagyon ritkán kellet B-t nyomni,de esélyük nincs enemyknek.A cuccok miatt elszaladsz mellettük és csak 1 sárga felkiáltó jel lesz max és morognak.Ennyire le se szarnak.A 3. szekvencia után 4 órával végeztem a játékkal.
    Tehát ha valaki nem akar szenvedni,akkor tegye ezt,mert ha nincs kigyúrt karakter a végén azért van bőven mivel szenvedni,de így meg semmi.
    És akkor még amit már mondtam egyszer az az irányítás,na az mínusz 10 továbbra is minden halálom csak kizárólag ebből adódott,mert szarakodik minden hol,mellé ugrik vagy menekülés közben lelőnek a várfalról,mert az 5 centire felettem lévő párkányt képtelen megfogni és inkább az 5 méterre arrébb lévő ablak párkányra ugrik és lehetne sorolni.BORZASZTÓ ez a része TÉNYLEGESEN BORZASZTÓ!

De ettől eltekintve összességében 1 nagyon kellemes játék.Viszont még mindig nem taszította le az első helyről a második AC részt nálam ,ellenben szorosan ott feszít az összes több résszel együtt megosztva második helyen!

Ma még jöhet pár acsi,de sajna az ezrezés kimarad,hiszen holnap jön a dying light!

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.01.26. 06:54:30