banner
  • TomStorm
    Úgy 15 évet én is beleraktam PC-be és hát mit ne mondjak,jó nagy baromság volt.Egyszerüen sokat költöttem rá.Mindig jelentek meg újabb hardverek és vertem el a pénzem folyamatosan.Volt MMO amihez ilyen gép kellett aztán SP amihez másfajta.Mostanra már talán stabilabb lett a piac de az olyan régi motorosok mint mi,tudjuk mekkorra cummantós időszakok voltak ha az embör PC-n kockult:D

A konzol hozta el nekem a lakásomba az úgymond igényességet,megadta az ötletet,hogy hoppá kéne jó TV,házimozi,sarokgarnitúra és minden játékot megveszek végre a sajátomnak érzek,hogy megérdemlem.
    Több a szabadidőm mert nincs annyi kockulás,tudok olvasni vagy Notebook-on külön netezni,kisebb az áramszámlám ÉS NEM KELL törni a fejem,hogy megint milyen hardverek jönnek vagy mit kellene éppen lecserélni,szétszedni,köcsög drivereket bújni,szar win-t telepítgetni stb..

Én úgy veszem észre most,hogy azért egy 300ezres PC-t érdemes lehet megvenni az már jó lenne hosszabb távra úgy,hogy ne kelljen hozzányúlni de X1 mellett teljes mértékben csak és kizárólag pénzkidobás egy ilyen gépezet!!