banner
  • Totti5
    Destiny Xbox ONE

Na, kedves Bungie fákkjú, tálcán nyújtom a pénzem nektek!

Gyönyörű ( részletek, fények!, környezeti effektek, fények!! felületek, árnyékok, fények!!!, növényzet-szél, FÉNYEK!!!!!!!! ). Minden a helyén van, aprólékos, részletes, gazdag, teknós, igényes. Nextgen! A frém hibátlan ( lenne, de ugye ebbe is benne van az amit már említettek a PS4esek, fix 30 éreztre, meg sem reccent soha semmikor ). Ez "csak" 900p, de meg nem mondja az ember, éles a kép, élesek a textúrák, nincs rece, a teljes 1080p lesz.

Zene a fántásztikus, de ez eddig is nyilvánvaló volt.

Irányítás pontos, jól kezelhető. AI frankó, bár nem tudom milyen nehézés, vagy hogy változik ( ahogy haladunk előre? )

Najó nem bírom tovább kimondom: HALO. Baffa meg le sem lehet tagadni. A hangulat nem Halo mert ez nem Chief és nem is az a story, környezet, de a mechnaika az. Kezelés, élettöltődés ( mint ahogy az enemy élete is, pajzs lelövés stb... ). A fizika is kb ugyan az, bár talán itt a karakterünk nem olyan "gyors" mint Chief.

AI kiköpött Halo. Imádom!!! simán körbekergettem egyik senciit egy szikla körül! Meglátott erre hátat fordít és elszaladt, nézem hova hát a szikla másik felére! Nagyon beadta:) elbújnak, eltünnek, másik oldalról jönnek. Mondom a nehézséget nem látom át, nem tudom hol lehet állítni, vagy kell e... az egy dolog hogy nagyon jól mozognak a reakciójuk könnyű fokozatot idézte.

Érdekes a koncepció, egyedül mentem AIk ellen, tehát single feeling, átevezetők is voltak. Aztán a küldi végén a földi közponzba mentünk ahol már láttam a többi játékost. Ez lényegében egy menedék, ahol lehet fejleszteni, vásárolni, küldiket felvenni és gondolom itt lehet multiplayert is megszervezeni. Érdekesség h itt 3rd nézetben vagyonk, a küldiket pedig FPS. Ötletes és hangulatos.

Ezen 1 órácska alapján azt mondom, hogy a Bungie belenyúlt a tutiba ebben minden lesz ami kell, s ha ez nem robbant kasszát és nem lesz bombasiker akkor nem tudom mi. Megvettek kilóra.

Ja és igen, ilyan egy igényes BÉTA!