banner
  • Totti5
    Azt nem értem hogy lehet rámondani h közepes és szar, mert ez a kát jelző hagyja el azok száját akik utálják valamiért..

Új IP, nem a sallang sandbox ( amiben van a GTA és van minden más akik próbálkoznak kevés sikerrel ). Már írtam, de amikor bemutatták mint a kislányok akik barbit kapnak ment az ájuldozás, sikítozás a digitális világ, hekkelés és a nagy tesó figyel szerű ötlet miatt. Mondjuk engem hidegen hagyott, így nem értettem mire fel ez az őrület. Na a hype ott kezdődött, amit nem a Ubi generált, hanem a nép. Mi változott?! grafot vegyük ki, így is nagyon szép, úgy meg még szebb volt, de hát UBI kb mindennel eljátszák. Afelől ne legyen kétségünk hogy a Watch Dogs 2 szebb lesz mint az az első videó, amit először mutattak be...

Hol van az a videó a hekkelésről ami mást mutatott mint ami lett? arra kíváncsi vagyok.

WD okés cucc, se nem szar, nem közepes, se nem ronda. Nem 10/10, nem 9/10, de egy 7-8 simán van. Anno az AC1 közel sem hozott ilyen tartalmat, összetettséget és játékmechanikát elsőre.

8 millió ment el belőle, ami azt jelenti hogy ma is sokat adnak el, stabilan ott van a top lista első felében. A legprimitivebb fika hogy ezt csak a reklámnak tudják be azok akik minden sarkon leírjk hogy szar és közepes és nem a játék érdeme a siker.