banner
  • Harlekin
    "A WD legnagyobb baja annyi, hogy hihetetlen mértékben túlhájpolták, aztán meg akkorát nem durrant a lufi."

Nem!!!
    A WD nak annyi a baja,hogy a sok GTA fan elkezdte lefikázni"ok nélkül",mert szerintük ebben a műfajban semmi,de semmi más nem lehet mint a GTA minden csak a GTA utánzata ebből következően csak is szar lehet.
    Ezen felbuzdulva a többi nyomorék aki még ki se próbálta,de már zsigerből fikázta tovább.

Kinek hájpolják fel???Csak a hülyéknek,hogy utána ez legyen,hogy amikor meg áll a vonat pofára essenek a peronon.(Mintha ez lenne az első hasonló eset)
    Egyetlen egy videó előzetest nem néztem és úgy vettem meg,mert tudtam,hogy mint JÁTÉK ÉRDEKEL,nem méregetem máshoz,mert minden játék valamiben más.És ennyi nekem bőven elég arra,hogy szórakozzak és ne azon agyaljak,hogy na most mit is írjak inkább fikát róla,ha már mindenki ezt teszi...
    5 Év alatt 340 játékkal játszottam van mihez és miként mérnem 1 adott játékot de nem teszem,mert értelmetlen.Inkább azt az időt játékra fordítom és meghagyom a picsogóknak a fikaáradatot Ők úgy is ebbe élik ki magukat,nekik ez a játék...Ja meg a YT os végigjátszás