banner
  • Tinman #147469
    A jatekaim.hu az utóbbi kb. 1 évben közel használhatatlan lett. Valahogy a konzolboltosok, játékkereskedők még inkább ellepték az oldalt.

A kezdeti cél az lett volna tudtommal, hogy játékokat CSERÉLJÜNK. Ezzel szemben rengetegen fóliás, bontatlan játékot árulnak és eszük ágában sincs cserélni.

Mivel ebből nekik profitjuk van, így rendre up-olják a cuccaikat, szó szerint fél perc alatt kiszorítva a cserére kínált játékot.

Tottit nem értem. Az egész kibaxott internet tele van ilyen és ehhez hasonló félrevezető hirdetésekkel. Miért pont ezt a szerencsétlent rugdalja azt nem értem... nem, hogy minden napra, de minden órában adok linket ahol durván bele lehet kötni az eladóba. Kérdés, hogy szükség van-e önjelölt prókátorokra?

Abs. nem értem, miért kezdted el rugdosni a szamarat, majd amikor visszatámadott pellengérre állítottad.

IGAZAD VAN! Tudjuk, látjuk mindannyian, de ennek az ég világon semmi értelme nem volt. Ő is és az összes többi lóbaszó kereskedő továbbra is 1 Ft-ért árul még meg sem jelent játékot.