Szeretnék pár kérdést feltenni az Xbox360-al kapcsolatban, mivel lehet, hogy ez lesz a következő "számítógépem".
1. Látom, hogy lehet Xbox360-hoz VGA kábelt kapni, ami ráköthető bármilyen D-sub -ot(átlagos csatlakozót) támogató monitoromra. Mivel 17" colos LCD, és 1280x1024-es felbontású a monitorom, meg lehet oldani, hogy a konzol 1280x720-as felbontás helyet 1280x1024-ben küldené ki a jelet?
Ha nem, akkor a monitoromon lesz két fekete csík, vagy nagy eséllyel szét húzza a képet, ami nem mondható, hogy szép lenne. [ViewSonic VX724]
2. Gondolkoztam rajta, hogy Core, vagy Premium legyen, és arra a döntésre jutottam, hogy Premium, hiszen a legolcsóbb csomagba úgylátszik még játékállást sem tudnék menteni. Szóval, ahol majdnem 83k a Premium csomag, ott válalnak ingyen belső szoftvercserét?[még nem kérdeztem meg tőlük]
3. Rendelkezik Xbox360 USB csatlakozókkal. Ha veszek hozzá egy egyszerű USB-s billentyűzetet, és rákötöm az A4 Tech Wireless Optikai Egeremet, akkor azt is támogatni fogja a szerkezet, és jó-pár játék? Esetleg még külön beállításokban tudom is ezeket szabályozni?