• Tuvok #984
    Hali
    Kampányban játszottam pár pályát, azzal úgy annyira nincs is gondom, de csináltam egy multit, betettem 2 easy computert ellenfélnek egy szigetes pályára orosszal, és beállítottam minden cuccomat egy híd elé védekezni . ISU-152, SU-100, IS-2-esek, T34-85-ök, pár gyalogos nézelődni, meg egy Katyusa hátulra . Megjött az amcsi, 2 tankja fért el a hídon egyszerre, gondoltam csúnyán szét lesz lőve . Egy kisebb tank és egy T28 állt be a hídra, a kisebb nem sokáig bírta, a T28 viszont az ISU-ból és a Katyusából is kapta rendesen, IS2-ket is ráállítottam, de gyakorlatilag szépen egyesével minden tankom röhögve kilőtt, én pedig azon agyaltam, hogy belevágjam a billentyűzetet a monitorba, vagy mi is legyen most .
    Kapott még egy esélyt, elindultam némettel, Királytigris, 2 Panther, nagy baj nem lehet, most én támadtam . De az előbbi esett játszódott le újra, különösebb veszteség nélkül szarrá lőtt mindenemet, a KT mintha egy darab ócskavas lett volna ...

    Namost a kérdésem: ez tényleg ilyen irreálisan hülyén balanszolt nyerhetetlen szutyok, vagy én csinálok valamit rosszul ?