Isten ments, hogy 7600GS-t vegyen májusban. És egy 7600GS és GT között bizony sok a különbség, egy GS nyomába nem ér egy GT-nek hacsak nem DDR3-as GS-ről van szó, legalább akkora a különbség a 2 között teljesítményben, mint árban. És mi az h csak a sebességben van különbség? Mintha a sebesség nem is számítana semmit Nem is értem :) Meg sz@r a monitorod a kártyához? Ez is egy hülyeség, ha tud a monitorod 1024x768-as felbontást (márpedig ilyet az én régi 8 éves 14" monitorom is tud), akkor tudok neked olyan játékot mutatni aminél egy 7900GT nem tud elfogadható fps számot produkálni arról nem is beszélve, hogy most jön a Crysis meg a jó kis UE3.0 motorral ellátott játékok, amik sok csúcskártyát megizzasztanak még 1024-en is. Szóval nemtom milyen extraságokról beszélsz, egyszerűen sokkal gyorsabb a GT, mint a GS, ennyi. Szinte köze nincs a felbontáshoz annak h milyen kártát veszel, egyszerűen jobban mennek a játékok ha jobbat veszel, ennyi.
Ha meg májusban akarja venni, akkor 7-es GeForce-on nem is érdemes gondolkodni, mert biztosan lesz 50 körül/alatt jó kis 8-as. GeForce 8600GT biztosan lesz már és tutira 50k körül/alatt lesz. Vagy érdemesebb sztem egy 320 megás 8800GTS-re beruházni, már most 70k, akkorra lesz az 60k alatt is, én egy ilyet fogok venni a Core 2 Duo-s gépembe, az 90%.