Olyan problémám lenne, hogy nemrég bővítettem a gépemet 9800pro + Barton 2500+ volt és ebből lett Asus A8n5X, Amd 64 3000+, Club3d 7800Gt 256mb,1gb ram.
Az a gondom, hogy a 3dmark 2005 hozza az elvárt 6600 pontot, viszont a játékokkal nem vagyok megelégedve.
Játszottam az Age of Empires3 al 1024 minden maxon , élsimítás off és a végső várostromnál amikor rengeteg egység van a képen igencsak beszaggatott.
Na mondom ez még nem is akkora gond, hiszen az AOE3 állítólag nem lett túljól optimalizálva nézzük a Doom3at.
Nos a Doom3at(a kiegészítőjét) high settingssel játszottam, élsimítás nélkül és igencsak voltak olyan részek amikor 5-6 monszta támadott rám, hogy 18-20 fpsre is leesett néhány pillanatra.
Jó mondom Doom3 kaki menjünk BF2zni.
Elindítom Battlefield2t 1024 mindent highra raktam és itt már bekapcsoltam az élsimítást is 4xre, mondom ez már nem mai játék 7800gt csak vinni fogja. Első pálya szépen ment 30fps alá nem esett, viszont a következőnél már láttam 23fpst is(32en voltak a 32es szerveren).
Kérdésem az lenne, hogy ez normális egy 70000Ft os videókártyától? Én többet vártam a 7800gttől de lehet én tévedek és ennek így kell lenni.
Ja természetesen a legújabb Nvidia driver van fenn és semmi felesleges kacat nincs a windowson,még a vírusírtót(avast) is ki szoktam kapcsolni amikor játszok. Mindenesetre érdekes várom a véleményeteket. Kicsit el vagyok keseredve.