• Adrian Graves
    #194
    Valamilyen szinten igazad lehet, póló van rajtam, s nem ing.
    Próbáld meg úgy végignézni a filmet, hogy előzetes pozitív elfogultság nélkül kezdesz neki. Bár, mivel azt hiszem két teljesen különböző nézőpontból vizsgáljuk a témát, nincs értelme erről vitatkozni.
    A "ha már Tao, meg Zen meg miegymás" témához viszont magam is hozzáfűznék annyit, hogy nyugaton egészen másképpen értékelik és úgymond fordítják ezket a nézeteket. Rengeteg "utcai Tao-árust" lehet találni, és megannyi baromságot, amiket szánédkos avagy véletlen félreértések révén hoznak össze. Már csak azon kijelentésedet hallva, hogy minden különnállóként kéne vizsgálni, khm... hallottál te arról, mi az a ciklikusság?
    Az átlátásról pár szóban: átláthatnál azon, amit a célközönség elvétésénél írtam, ahelyett, hogy meglovagolnád. Ez egy általánosítás, bogaram.
    A tömegmédia nem csak igényeget elégít ki, igen nagy százalékban befolyásolja, formálja is az igényeket, ha ez nem tűnt fel, vagy nem figyelsz, vagy még túl fiatal vagy.
    No mindegy, ha már így is látom, milyen hiperaktív kedvedben vagy, nem akarok belemélyedni. Ismételni csak a negyedik soromat tudnám.