• Caliph
    ebben is ,mint mindenben bejátszik a politika. olyan oldalakat néz az ember , ami közel van a politikai és ideológiai nézeteihez,és ezeken az oldalakon azt látja amiben ő maga is hisz,akkor bólogat mindenki h na ugye,más is úgy gondolja,akkor csak nekem lehet igazam. Megtalálja a konteós is ezeket az oldalakat,megtalálja az ugynevezett bal és jobboldal is a saját körét . Must is cenzúrázza az Xet,ahogy a Biden kormány nyomására a Facebook is cenzúrázott tartalmakat,mert az FBI orosz propagandának bélygezte,aztán mégsem. Konkrétan Biden fiáról szóló dolgokat a választások előtt,amivel akár Trump nyerhetett is volna,ha több emberhez eljut. egyik sem jó,de olyan,mint független média szerintem már nem létezik. Én olvasok bal és jobboldali portálokat is,most csak magyar viszonylatban,már sokszor az is érdekes hogy ugyanannak a hírnek más az értelmezése az egyik és más a másik oldalon. ez van,sajnos a józan észre többet kell hallgatni manapság.

És Muskot tisztelem,mert olyan dolgokat tesz amiből akár még az egész emberiség is profitálhat a későbbiekben,de sajnos látni kell mögötte az a nárcisztikus embert is,aki.

Trumpnak is vannak jó pillanatai,viszont az az ember kiszámíthatatlan,és egy atomhatalom főparancsnoki székére pályázik. Nem hallgat senkire,és nagyon erőből,indulatból csinálja a dolgokat,sokszor nem is gondolja át. Nem véletlenül tiltotta le anno a közösségi médiáról a SAJÁT stábja is
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.18. 10:14:37