• MrCrowley
    #219
    "nem munkaköri kötelessége az érettségiztetés"
    Az érettségiztetés az _iskola_ kötelessége amennyire Én tudom. Ezen belül nyilván a takarító nő takarít, az adminisztrátor adminisztrál, a tanár pedig felügyel/kérdez..stb.
    A nyomtató mellett nyilván vagy az adminisztrátornak, vagy a rendszergazdának kéne állni. DE! Mint mondottam volt a jelenlegi rendszer mellett is túlterhelt mindenki aki szóba jöhet(ne). Most hadd ne papoljak arról hogy milyen "csodás" rendszerek okoznak túlmunkákat, és hogy egyes rendelkezések hányszoros papírmunkát követelnek meg _fix_ számú emberrel! Az aki benne van annak nem kell magyarázni hogy micsoda kötéltánc így is ellátni a feladatokat amit _megkövetelnek_ az intézmények dolgozóitól.
    Ami meg a pénzt illeti: a nyomtatók beszerzése dolog továbbra is kérdéses számomra h mibül is.

    Természetesen szerintem is többet kell megtenni a tételek biztonságos célbajuttatása, és megőrzése érdekében. De úgy vélem hogy itt a jelenlegi rendszer módosításával is el lehetne érni a megfelelő eredményt. Csak azt kell elérni hogy a borítékok tartalmához még az igazgatós _se_ férhessenek hozzá a határidőig! Ez talán nem is olyan bonyolult.