• St
    Lássuk sorjában:

1.) Gondolom minden iskolában van legalább 1 db PC, és 1 db telefonvonal. Ha igen, akkor egy 3000 Ft-os telefonmodemmel felszerelkezve máris van internethozzáférés... Alapkérdés egyébként: ha nincs, miért nincs minden középfokú oktatási intézményben internet elérés 2005-ben?

2.) Senki, de ha megreformálják az érettségi rendszert akkor fel lehet szerelni az intézményeket nagyteljesítményű fénymásolókkal. Amennyire én tudom az intézmények java már egyébként rendelkezik ilyesmivel.

3.) Ha a logisztika költségét átutalják az iskoláknak máris rendelkezésre áll. Vajon mennyibe került a tételek őrzése több mint 3 hónapig? Sztem csak az őrző-védő cégnek kiutalt összeg fedezné a fénymásolás költségeit... Egyáltalán minek kellett az érettségi előtt hónapokkal mindent kinyomni és őrizni? Kinek az ismerőse az őrző-védő cég? Kinek a haverja a raktár bérbeadója?

4.) 1-2 órát talán csak oda tud valaki állni egy fénymásoló mellé, anélkül, hogy csődbe menne az iskola...

5.) Senki, mert lehet, hogy kiderült volna, hogy mennyivel olcsóbb (főleg ha nem egy évre számoljuk).