Yv@n#198
2. Ő tehet róla, mert adott ügyben Ő a góré, tehát ő felel az egész balhéért, legalábbis ő kellene feleljen, de inkább újjal mutogatás megy. Felmerül a kérdés, hogy abból az összegből ami a nyomdaköltség, a hónapokig tárolás, őrzés, és logisztikai költséget kiteszi nem lehetett volna 2005-ben amikor mindenki szajkózza, hogy informatika így meg úgy és fejlődés, és előre európa felé...szóval nem lehetett volna-e véletlen egy párezerszer biztonságosabb rendszert kialakítani?
3."ha hazaérek a kocsival, 2 nap mulva nem jön a rendőr hogy : szerinte nem volt biztonsági övem és fizessek 15000 Ft büntetést, mer nem tudom bebizonyítani hogy volt."
Röhögni fogsz, épp egy hasonló dolog miatt rohanbálok 1 hónapja a rendőrségre...egy arc felismert, hogy szerinte 5(!!!)hónappal ezelőtt én bűncselekményt követtem el. Ő egyedül van, és állítja ezt, az hogy én már a fél világot felsorakoztattam egyelőre úgy néz ki nem jelent semmit, totál véletlenül tudom, hogy akkor én a környéken nem lehettem, továbbá több tanúm van, és mégsem elég, nem ejtik a nyomozást, most megy az ügy az ügyészség elé. Úgyhogy ne lepődj meg, ha az általad említett szitu véletlenül bekövetkezik...