• djadji
    Ami szerintem a legbosszantóbb az ügyben:
    1. Sztem aki feltette a netre a tételsort enm hibázatatható. Sőt én azt se hibázatatnám aki megvette/elfogadta/megkapta esetleg a tételeket. A hibás az aki kiszávárogtatta. ÉS mit csinálnak erre? Rendőrök kisérgetik a tételeket. Hát könyörgöm.. ki hiszi el hogy a tételsort az utcán rabolják el bárkitől? Egyértelmű hogy "bentről" (OM) szivárgott ki a dolog. VAgy pénzért, vagy valakinek az ostoba érettségiző csimutája nem lett volna képes letenni a vizsgát. EZEKET kéne megkeresni. Nem azt aki feltette a netre, vagy továbbküldte.( ha annak idején felajánlják nekem, én is megnéztem volna az tuti. AZ más hogy nem mertem volna CSAK arra készülni)
    2: a magyar hisztéria is meglehetősen szánalmas. Tele van a tv azzal hogy "MAgyar Bálint mondjon le!!!". Hát mi köze neki ahhoz, hogy valaki eladta a cuccot (sztem NEM ellopták)??? Magyar B lemondhatna az iskolabezárások miatt, a pedagógus leépítések miatt, az ostoba 2 szintű érettségi bevezetése miatt, a kis fizetésű oktatók miatt, stb, stb.,... DE ehhez speciel semmi köze nem volt (sztem).
    3: Felháborítónak tartom az újraíratást. VAgy állították volna le, vagy most már hagyjuk. Az újraiuratással sztem mindenkit azzal vádolnak, hogy csalt. Ami sértő. ( ha hazaérek a kocsival, 2 nap mulva nem jön a rendőr hogy : szerinte nem volt biztonsági övem és fizessek 15000 Ft büntetést, mer nem tudom bebizonyítani hogy volt.Meg egyébként is aznap sok ember nem használkt övet. Hát kiröhögném azt is. nem?) Nem értem miért büntetik a meg a diákokat azért mert valami gerinctelen szemétláda az OMben eladná az egész országot egy kis pénzügyi (és/vagy politikai) előnyért!
    Nekem ez a véleményem.