Football Manager
  • Diego85
    Sziasztok!
    Általában nem szoktam segítséget kérni FM el kapcsolatban, mert szeretek magamtól rájönni minden kis "huncutságra", tehetséges játékosokat megtalálni, saját nyerő taktikát csinálni.. Na de itt az FM2008.. Már nagyon vártam a patchet, igaz nem olvastam el h milyen javitások lesznek benne, de nagyon reméltem h talán javitani fogja a taktika alkalmasságát a meccseken.. Olvasgattam, h mások se igazán találják a nyerő felállást, de én már ott járok, h mindjárt letörlöm a játékot, mert ez már nevetséges.. (na jó azért nem törlöm le semmi pénzért :) ) Barcával vagyok, próbálkoztam már sokféle taktikéval, időt is adtam a játékosoknak, h megszokjanak 1-1 taktikát.. Erre meg 12 meccs, 2 győzelem, 8 döntetlen, 2 vereség.. Jah és persze a szokásos 2006os hibák, hogy én nekem van 15 kaput eltaláló lövésem, az ellennek 3, és persze h 3-3 lesz a vége... :S
    Szóval arra lennék kiváncsi, h nincs valakinek egy használható taktikája spanyol bajnoksághoz? Keresgettem már neten is, persze csak lehet h én nem láttam, de nem találtam semmit sajnos... :S
    Előre is köszi a segitséget! ;)