Football Manager
-
issey #12039 szasztok!
Na úgy döntöttem hogy befejezem honvédos "szenvedéseimet",még mielőtt bárki megjegyezné h a honvéddal valóban szenvedés lenni,megnyugtatok mindenkit,hogy nem így volt,példa erre a 2 bajnoki címem,a split elleni bl selejtező 3-0,és 6-1,vagy a betis elleni továbbjutás a bl selejtezőből.Szal,nem a játék nehézségével volt bajom,hanem sajnos rendszeres jellegel kilépett a gém a programmból:-(((( fájó szívvel de elhagyom a sikercsapatomat 2 év után..
Az első játékom tapasztalata a magyar nb1-ből,hogy bár eegy kicsit ingadozó volt a formája a csapatnak,összességében azért elégedett voltam,bár érdekes volt hogy a 3. szezonomra kifigyelt játékosokat képtelen voltam leigazolni,(szám szerint 4-et)ugyanis az én magas ajánlataimat baszott elfogadni a klubjuk,viszont máshova fele! annyiért eligazoltak :-((( bekaphatják :-)
A másik probléma hogy a magyar bajnokság baszik,komoly tehetségeket generálni,nem úgy mint a 2005-ben...
Szal ezekután úgy döntöttem hogy irány itália,és az új klubbom pedig a LAZIO lessz!!
bocs,kicsit hosszú lett