• virs lee
    Na utánaolvastam a shard - nimbus témának, el kell ismernem hogy tévedtem, beleszámít a %cold-fire-light is a spell sebzésbe.

Viszont:
    Amiért ez mégse látszik meg:
    Getting items with +% Cold Damage is of little use. When you have 650 Intelligence, that gives you +100% Elemental Damage. Eye of the Storm gives another +100%. The first Storm Nimbus upgrade gives +52% Cold Damage. The first upgrade for Ice Shards gives another +52% Cold Damage.

So without items, you'd already be doing +304% Cold Damage by that point, doing 242-335 cold damage per bolt. Adding a +20% Cold Damage item would add about 14 pts of damage to that, which is insignificant.

Ez az amiben viszont ti tévedtetek: az INT bónusz igencsak sokat dob a sebzésen. 65 pontonként +10% (meg egy kicsi fix). 1300 INT-nél, ami nekem is van, ez +200%. Tehát hiába szedem le a cuccokat, hiába nem ad semmi cucc +sebzést, alapból is akkora a bónusz rajta, hogy egy chain light 200-400-as alapsebzésénél az 50% differencia (minimum és maximum közt) simán nagyobb lehet mint a bónusz ami hozzáadódik. Egyszer mondjuk 2000-et sebzek, máskor 4000-et, a nimbus +80%-ja, ami a többi bónusz mellett már alig pár 10%-ot dobna csak a sebzésen, kevesebb mint amilyen tág határok közt mozoghat a teljes sebzés. Tehát a 2000-4000 sebzésből lesz mondjuk 2100-4200, ami fel se tőnük a több ezres differencia mellett.

Szal ha úgy nézzük végülis mindenkinek igaza volt, papírforma szerint hozzáadódik, a gyakorlatban viszont lófaszt nem jelent.